Lämpöurakat pieniin
ja isoihin kohteisiin!

Maalämpöä voidaan kerätä tehokkaasti kolmella tavalla

Maalämpöpumpun käyttäjä pienentää niin energiakustannuksiaan, kuin hiilijalanjälkeään.
Maalämpösysteemeihin voidaan usein lisätä myös auringon lämpöä kerääviä laitteita. Esimerkiksi aurinkokeräimellä pystyy kattamaan jopa 50% käyttöveteen tarvittavasta energiasta. Myös talon viilennys on mahdollista maalämpöpumppua käyttäen.

PORAKAIVO

VAAKAPIIRI

(Pelto tai maapiiri)

VESISTÖ

Toimimme Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen sekä Lounais-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Lännen Maalämpö Oy on luotettava kumppani, joka auttaa sinua matkalla parhaaseen lopputulokseen. Rakensitpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, voit luottaa huoletta meihin. Asennamme lämpöpumput sekä lämpöverkostot vuosien ammattitaidolla avaimet käteen.

Edustamamme tuotteet ovat korkealaatuisia Thermia ja Bosch tuotteita. Voit kysyä meiltä tarjouksen myös muun merkkisestä lämpöpumpusta. Meiltä saat myös huollon lämpöpumpullesi.

PYYDÄ TARJOUS

MAALÄMPÖPUMPUT

Maalämpöpumpun ostamista harkitseva törmää nopeasti kysymykseen, minkä tehoinen maalämpöpumppu on
minun talouteeni paras. Tätä asiaa ei kannata jäädä yksin miettimään. Lännen
Maalämpö Oy:ssä ammattilaiset auttavat sinua oikean laitteen valinnassa.

Thermia Atlas 3-12 kW
Thermia Atlas 4-18 kW

Atlas on konstruoitu uusimmalla tekniikalla ja varusteltu moderneimmilla toiminnoilla. Ilman kompromisseja – ainoastaan täydellisyyttä

Lue lisää

Thermia Calibra 1,5-7 kW
Thermia Calibra 3-12 kW

Calibra on inverteriohjattu maalämpöpumppu, joka viisaiden teknisten ratkaisuidensa ansiosta säätyy lämminvesitarpeen mukaisesti.

Lue lisää

Thermia Calibra Eco 2-8 kW
Thermia Calibra Eco 3-12 kW
Thermia Calibra Eco 4-16 kW

Maalämpöpumput WPF 20-66 on uusi suurien kohteiden lämmönhuoltoon tarkoitettu mallisto. Liiketilat, teollisuusrakennukset ja isot asuintalot

Lue lisää

Thermia iTec Eco 5, 8, 12, 16

Invertteritekniikalla rakennettu – tuottaa tehokkaasti energiansäästöä jopa -25 asteen pakkasessa

Lue lisää

Athena 14 HC (7,85–13,98 kW), 18 HC  (7,85–17,5 kW)

Lue lisää

Athena 14 H (7,85–13,98 kW), 18 H  (7,85–17,5 kW)

Paljon tehoa korkealla hyötysuhteella, jopa vuoden kylmimpinä kuukausina

Lue lisää

Mistä maalämmön hinta muodostuu ?

Hintaan eniten vaikuttaa, lämpöpumpun teholuokka ja valittu lämmönkeruutapa. Kustannuksiin vaikuttaa myös, onko kohde uudisrakennus vai saneerauskohde. Rakennuksen koko ja rakennusajankohta sanelee yleensä laitteiston teholuokan. Tähän vaikuttaa myös rakennuksen käyttötarkoitus ja ilmanvaihto sekä minkälaisilla lisäominaisuuksilla maalämpö halutaan.

01

Rakennus

Rakennuksen koko, rakennustapa ja energiatehokkuus vaikuttavat tehontarpeeseen. Lisäksi tehontarpeeseen vaikuttaa myös rakennuksen käyttötarkoitus. Käyttötarkoituksen mukanaan tuomat määräykset vaikuttavat siten oleellisesti tehontarpeeseen. Esimerkiksi ilmanvaihdon ja sisälämpötilan vaatimusten täyttymiseksi näillä kaikilla on yhteys energiankulutukseen ja sitä kautta tehontarpeeseen.  

02
Lämmönkeruu

Keruupiirin valinta vaikuttaa myös kustannuksiin

Tontin koko ja sijainti

Keruupiiri voidaan asentaa seuraavilla tavoilla

  • Lämpökaivoon, joka porataan tontille erikseen (porakaivo, useimmiten käytetty). Tämä on mahdollista jos kohde ei ole pohjavesialueella.
  • Vaakapiirinä maahan kaivettuna (pelto/ maapiiri). Tämä on mahdollista jos kohde ei ole pohjavesialueella.
  • Vesistöön (nykyään käytetään harvemmin tiukentuneiden määräysten vuoksi)

Vaakapiiri on useimmissa tapauksissa paljon edullisempi kuin porakaivo, mutta usein tontin pinta-ala ei mahdollista muita vaihtoehtoja kuin porattavan lämpökaivon. Lämpökaivoa ei saa porata pohjavesialueelle ja pohjavesialueella on vaihtelevia määräyksiä myös vaakapiirin suhteen. Nämä asiat kannattaakin selvittään ennen tarjouspyyntöä. 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Lomake tallentaa tietoja sitä mukaan kun etenet. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosi tallentumisen järjestelmäämme
yhteydenoton mahdollistamiseksi. Tutustu tietosuojaselosteeseen TÄSTÄ
rock rock
rock rock
Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat

story1

Maalämmön käyttöönoton ansiosta olemme kokeneet huimia säästöjä. Urakoitsijaksi suosittelemme Lännen maalämpöä, joka hoiti asennuksen moitteettomasti. Ainoa mitä olemme jälkeenpäin pahoitelleet, on se, että emme tilanneet maalämpöpumpun asennusta jo aiemmin.

Markku Kesti

story2

Maalämpö on ehkä kallis investointi, mutta se maksaa itsensä nopeasti takaisin edullisten käyttökustannusten vuoksi. Lisäksi sitä on huoleton käyttää!” Tarjouksia tuli usealta lämpöurakoitsijalta. Niiden joukosta valikoitui Lännen maalämpö, sillä yrityksen tarjous täytti parhaiten Jari-Matin toiveet ja vaatimukset. Lisäksi Lännen maalämpö tarjosi pisimmän takuun pumpuille.

Jari-Matti Latvala

Löydät meidät myös somesta!

Find Us On Facebook

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram