METALLISET RATKAISUT RAKENNUSPROJEKTEIHISI

PRP tarjoaa sinulle monipuoliset julkisivuratkaisut, innovatiiviset ohutlevytyöt ja ProCab-äänieristetyn työtilan tarpeidesi mukaan. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.

Vahvuuksiamme ovat ohutlevyosien sopimusvalmistus, rakennusten julkisivutyöt ja rakennuslistat sekä ProCab-äänieristetyt työtilat. Monipuoliset ratkaisumme ja modernit valmistusmahdollisuutemme takaavat sinulle korkealaatuisen lopputuloksen hyvinkin vaihteleviin projekteihin.

 

Tuotesuunnittelijamme ovat projekteissamme mukana jo suunnitteluvaiheessa, minkä avulla tarjoamme käyttöösi monipuolisen tietotaidon materiaaleista, työkaluista sekä koneidemme tuomat mahdollisuudet.

 

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan innovatiivisilla metalli- ja ohutlevyratkaisuilla ja kannamme vastuumme yhteisestä tulevaisuudesta kestävän kehityksen periaatteella.

 

 

 

 

PRP:ltä näyttäät julkisivuratkaisut

JULKISIVUT

Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin alumiinikomposiitista ja erilaisista ohutlevymateriaaleiista, kuten teräs, corten, alumiini, kupari, messinki ja sinkki.

Innovatiiviset ohutlevytyöt PRP:n tuotantona

OHUTLEVYVALMISTUS

Valmistamme ohutlevytuotteita yli 30 vuoden kokemuksella. Konekantamme avulla pystymme valmistamaan tehokkaasti erityisesti suuret ja haastavat ohutlevytuotteet.

ProCab-teollinen suojaus mittojen mukaan

PROCAB ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA

ProCab on nopea ja vaivaton ratkaisu, kun tarvitset tuotantotiloihin äänieristetyn työtilan, äänieristetyn konesuojan tai tulityösuojan. ProCabilla tuotantotilan äänimaisema vaimenee yli 30dB.

Uutiset

PRP mukana Konepaja-messuilla maaliskuussa!

PRP on mukana 19.3-21.3.2024 Konepaja-messuilla, jotka järjestetään tuttuun tyyliin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Konepaja on metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, joka esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. PRP tuo paikan päälle ProCab -tuoteperheen.

Löydät meidät osastolta A 50, tervetuloa!

PRP on mukana Tampereelle tulevassa TOAS – Hipposkorttelissa

PRP aloittaa julkisivuverhouksien asennustyöt Tampereen TOAS Hipposkorttelissa, joka on myös Tampereen opiskelija-asuntosäätiön historian suurin uudiskohde.

PRP toteuttaa rakennuksen julkisivuverhoukset Alpolic-alumiinikomposiittilevystä tuoteosakauppana. Yhteistyössä tilaajan ja kohteen arkkitehtien kanssa PRP:n tuotesuunnittelijat ovat laatineet puhtaan valkoiset levypinnat tarkoin harkituin yksityiskohtineen.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa talot 1B ja 1C saavat julkisivuverhoukset ylleen.

rakentamisen ja remontoinnin ratkaisut saman katon alla

Olemme osa Duuri Group -konsernia, johon kuuluvat Pohjanmaan Rakennuspelti Oy:n lisäksi rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteisiin erikoistunut Duuri Oy, muunneltavan ja älykkään tilanjakamisen asiantuntija Scanmikael Oy sekä kansainväliset tytäryhtiöt Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Lue lisää konsernista Duuri Groupin sivustolta.